x 

Hapro Collagen Sun 24 Pearl White

Hapro Collagen Sun Pearl White
Artikel unieke code:  ZK00471
De Hapro Collagen Sun 24 biedt verzorging van de huid en bruining tegelijkertijd. Hiermee wordt de meest recente innovatieve bruiningstechnologie -ook wel ‘hybrid tanning’ genoemd- voor thuisgebruik toegankelijk gemaakt.
Verkoopprijs: € 3.799,00
Inclusief BTW
Verkoopprijs met korting:
Korting
Standaard prijs:
Jade opties
Levering met
Gratis verzending
on-order.gif

Hapro Collagen Sun biedt verzorging van de huid en bruining tegelijkertijd. Hiermee wordt de meest recente innovatieve bruiningstechnologie -ook wel ‘hybrid tanning’ genoemd-  voor thuisgebruik toegankelijk gemaakt.

De Hapro Collagen Sun is beschikbaar in twee modellen. Deze, de Hapro Collagen Sun 24 beschikt over 24 stuks Collatan® lampen. De andere versie is de Hapro Collagen Sun 26/5, en heeft 26 Collatan® lampen en bij het gezicht 5x stuks 25 Watt Seecret® collageen boosters voor extra huidverzorging in het gezichtsbereik.

Beide bruiningstoestellen worden geleverd in de trendy kleur Pearl White.
Optioneel zijn een decoratieplaat en een bodycooler (aan of uit) leverbaar op deze Collagen Sun 24. De duurdere Collagen Sun 26/5 is hiermee standaard voorzien en heeft bovendien een digitale timer waarmee ook de bodycooler in 4 standen regelbaar is.

Brochure Collagen Sun (PDF 5Mb)

VDL Hapro introduceert Hapro Collagen Sun op particuliere markt

Kapelle, 21 december 2017,
VDL Hapro introduceert de Hapro Collagen Sun, een bruiningstoestel dat verzorging van de huid en bruining tegelijkertijd aanbied. Deze meest recente innovatieve bruiningstechnologie -ook wel ‘hybride tanning’ genoemd- wordt nu ook voor het particuliere segment toegankelijk gemaakt waar deze reeds enige tijd in de markt van professionele zonnestudio’s wordt toegepast. De Hapro Collagen Sun bevat Collatan® lampen, een geavanceerde lichttechnologie waarmee rood licht huidverzorging wordt gecombineerd met UV-licht. VDL Hapro onderscheidt zich hiermee doordat ze op de internationale markt de enige leverancier is die deze innovatieve bruiningstoestellen aanbiedt aan de consument.

Bruining en huidverzorging ineen
De Hapro Collagen Sun maakt gebruik van een geavanceerd lichtconcept. Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, dit zorgt ervoor dat de elasticiteit en soepelheid van de huid toeneemt en de huid steviger wordt. Het bruinigsproces wordt versneld doordat het rode licht diep in de huid doordringt. De huid wordt daarmee extra geactiveerd waardoor versneld pigmentcellen worden aangemaakt en het UV licht voor een beter resultaat kan zorgen. Hiermee worden de voordelen van rood- en uv-licht samengevoegd tot een ideale mix voor schoonheid en welzijn.

De Hapro Collagen Sun is beschikbaar in twee modellen. De Hapro Collagen Sun 24 beschikt over 24 Collatan® lampen. De Hapro Collagen Sun 26/5 heeft 26 Collatan lampen en vijf 25 Watt Seecret collageen boosters voor extra huidverzorging in het gezichtsbereik. Beide bruiningstoestellen zijn verkrijgbaar in de trendy kleur Pearl White. Een comfortabel ligoppervlak, gebruiksvriendelijk bedieningsdisplay en verfrissende lichaamskoele maken de Hapro Collagen Sun tot een comfortabele welness beleving voor thuis.

Hoogkwalitatieve zonnebanken
VDL Hapro is een toonaangevende fabrikant van particuliere zonnebanken gevestigd in Kapelle. De kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling, het design en het maximale comfort van deze zonnebanken vormen samen het handelsmerk van Hapro Hometanning. De toegepaste Collatan® lampen worden binnen de europese unie geproduceerd. De Hapro Collagen Sun zonnebanken voldoen aan de strengste europese kwaliteits- en veiligheidseisen.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Showroom en afhalen in Rosmalen

Mijn Account