x 

Hapro Collagen Sun 26/5 Pearl White

Hapro Collagen Sun 26/5 gesloten
Hapro Collagen Sun Pearl White
Artikel unieke code:  ZK00472
De Hapro Collagen Sun 26/5 biedt verzorging van de huid en bruining tegelijkertijd. Hiermee wordt de meest recente innovatieve bruiningstechnologie -ook wel ‘hybrid tanning’ genoemd- voor thuisgebruik toegankelijk gemaakt.
Verkoopprijs: € 4.599,00
Inclusief BTW
Verkoopprijs met korting:
Korting
Standaard prijs:
Gratis verzending
on-order.gif

Hapro Collagen Sun biedt verzorging van de huid en bruining tegelijkertijd. Hiermee wordt de meest recente innovatieve bruiningstechnologie -ook wel ‘hybrid tanning’ genoemd-  voor thuisgebruik toegankelijk gemaakt.

De Hapro Collagen Sun is beschikbaar in twee modellen. Deze  versie is de Hapro Collagen Sun 26/5, en heeft bovenin 14x 190cm lange 100W Collatan + 5x 25 Watt Seecret collageen boosters voor extra huidverzorging in het gezichtsbereik.
In de bank zitten 12 stuks 176cm lange 100W Collatan lampen.
Deze variant is standaard voorzien van een bodycooler aan het voeteneinde en een decoratieplaat tussen de poten zoals op de afbeelding te zien zijn.
De andere is de Hapro Collagen Sun 24 en beschikt over 24 Collatan® 176cm 100W lampen. Bij dit model zijn bodycooler en decoratieplaat optioneel en is een analoge timer gemonteerd i.p.v. de digitale die op de 26/5 zit.

Beide bruiningstoestellen zijn verkrijgbaar in de trendy kleur Pearl White.

Brochure Collagen Sun (PDF 5Mb)

VDL Hapro introduceert Hapro Collagen Sun op particuliere markt

Kapelle, 21 december 2017,
VDL Hapro introduceert de Hapro Collagen Sun, een bruiningstoestel dat verzorging van de huid en bruining tegelijkertijd aanbied. Deze meest recente innovatieve bruiningstechnologie -ook wel ‘hybride tanning’ genoemd- wordt nu ook voor het particuliere segment toegankelijk gemaakt waar deze reeds enige tijd in de markt van professionele zonnestudio’s wordt toegepast. De Hapro Collagen Sun bevat Collatan® lampen, een geavanceerde lichttechnologie waarmee rood licht huidverzorging wordt gecombineerd met UV-licht. VDL Hapro onderscheidt zich hiermee doordat ze op de internationale markt de enige leverancier is die deze innovatieve bruiningstoestellen aanbiedt aan de consument.

Bruining en huidverzorging ineen
De Hapro Collagen Sun maakt gebruik van een geavanceerd lichtconcept. Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, dit zorgt ervoor dat de elasticiteit en soepelheid van de huid toeneemt en de huid steviger wordt. Het bruinigsproces wordt versneld doordat het rode licht diep in de huid doordringt. De huid wordt daarmee extra geactiveerd waardoor versneld pigmentcellen worden aangemaakt en het UV licht voor een beter resultaat kan zorgen. Hiermee worden de voordelen van rood- en uv-licht samengevoegd tot een ideale mix voor schoonheid en welzijn.

De Hapro Collagen Sun is beschikbaar in twee modellen. De Hapro Collagen Sun 24 beschikt over 24 Collatan® lampen. De Hapro Collagen Sun 26/5 heeft 26 Collatan lampen en vijf 25 Watt Seecret collageen boosters voor extra huidverzorging in het gezichtsbereik. Beide bruiningstoestellen zijn verkrijgbaar in de trendy kleur Pearl White. Een comfortabel ligoppervlak, gebruiksvriendelijk bedieningsdisplay en verfrissende lichaamskoele maken de Hapro Collagen Sun tot een comfortabele welness beleving voor thuis.

Hoogkwalitatieve zonnebanken
VDL Hapro is een toonaangevende fabrikant van particuliere zonnebanken gevestigd in Kapelle. De kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling, het design en het maximale comfort van deze zonnebanken vormen samen het handelsmerk van Hapro Hometanning. De toegepaste Collatan® lampen worden binnen de europese unie geproduceerd. De Hapro Collagen Sun zonnebanken voldoen aan de strengste europese kwaliteits- en veiligheidseisen.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Showroom en afhalen in Rosmalen

Mijn Account