x 

Over ons

Over Zondag Zonnevakmensen

Wij, Zondag Zonnevakmensen zijn sinds 2-1-2017 uitsluitend nog gevestigd in Rosmalen.
We zijn opgericht in Tilburg in 1999 bij de splitsing tussen de zonnestudio en verkoopafdeling.
Sinds 1999 zijn het dus verschillende bedrijven met sinds die tijd ook ieder een andere eigenaar en vanaf 2017 dus ook een andere vestigingsplaats.

Zonnestudio Zondag is begonnen in 1981. Begonnen als uitsluitend zonnestudio, ontstond daarnaast een winkel die zonnebanken, infraroodcabines, airconditioning en terrasverwarming verkocht.
In de jaren '80 en '90 was het bezit van een zonnehemel/zonnebank onvoorstelbaar populair en werden er enorme aantallen zonnebanken verkocht in heel Nederland en België.
Tijdens de hoogtijdagen van de zonnebank had Zondag Zonnevakmensen winkels in Tilburg, Baarle-Nassau, Nuland, Breda, Waalwijk, Eindhoven en Utrecht.
Na deze hoogtijdagen is Tilburg weer als enige overgebleven. In januari 2000 verhuisden de inmiddels gesplitste bedrijven (studio en winkel) van de in Tilburg bekende locatie "Kattenrug" naar de Voltstraat in Tilburg.

Terrasverwarming:
Wij hebben ons al vanaf 1987 toegelegd op de verkoop van terrasverwarming in heel Brabant. Vanaf 2002 werd terrasverwarming door internet voor ons steeds belangrijker.
Voor onze terrasverwarming hebben we daarom sinds die tijd ook een eigen website: terrasverwarming.nl
Door de ruim 30 jaar ervaring met terrasverwarming kunt u bij ons terecht voor goed advies.

Verhuizing naar Rosmalen:
Eind 2016 zijn we verhuisd naar een prachtige locatie in Rosmalen. ( Vanaf de A2 Rosmalen binnenrijdend is het het eerste bedrijfspand aan de linker kant in Rosmalen.
Op dit moment zijn we hier in Rosmalen met in de showroom o.a. een grote demo-terrasoverkapping uniek in Nederland.
Nergens kunt u zoveel terrasverwarmers van topmerken zien en voelen dan bij ons!
In onze showroom / magazijn in Rosmalen kunt u daarnaast onderstaande zaken komen bekijken, kopen en veelal direct meenemen:

  • Allerlei zonneapparatuur
  • Zonnebanklampen (ook oude lampen inleveren)
  • Zonnebankonderdelen
  • Infraroodcabines
  • Terrasverwarming

Mijn Account