x 
 • Zonnebanken

  Zondag Zonnevakmensen is sinds 1981 dealer van de meest bekende merken zonneapparatuur. Wij leveren in heel Nederland en België met eigen monteurs de apparatuur werkend bij u af. Zondag Zonnevakmensen: Al 33 jaar een begrip!  U kunt bij ons niet enkel terecht voor de nieuwste zonnebanken van Hapro, Alpha Industries of  Beauty Sun. Wij leveren ook alle onderdelen, acrylplaten en vervangings-lampen uit voorraad.

   

   


 • Terrasverwarming

   

   

  Zondag Zonnevakmensen is sinds 1987 gespecialiseerd in terrasverwarming.

  Wij leveren aan installateur, Horeca en particulier.

   

   


 • Infraroodcabines

  De nieuwe Infrawave infraroodcabine

  Zondag Zonnevakmensen heeft een zeer uitgebreid assortiment van kwalitatief goede infraroodcabines. In onze showroom staat een ruime collectie van diverse merken en uitvoeringen. Omdat wij enkel met gerenomeerde fabrikanten samenwerken kunnen wij een hoge Europese kwaliteit garanderen met enkel de beste producten als ook bijhorende veiligheid en service.

  Onze cabines zijn grotendeels uitgevoerd met de allernieuwste, soms zelfs gepatenteerde Full Spectrum infrarood stralers. Ook de DUO stralers zijn in de meeste cabines al standaard verwerkt waardoor u niet meer hoeft te twijfelen over welke straler voor u het beste zou zijn. Natuurlijk hoeft u ook bij Europese kwaliteit geen gadgets te missen. Dimbare stralers, vloerverwarming, kleurentherapie, muzieksystemen etc. worden bij ons bij dez meeste modellen standaard aangeboden, of zijn optioneel bij te bestellen zoals deelbare wanden.

   


   

 • Zonnebanklampen

  ZonnebanklampenZondag Zonnevakmensen heeft een zeer groot assortiment van zonnebanklampen direct uit voorraad leverbaar. U kunt eenvoudig via de website bestellen of afhalen in onze winkel. In samenwerking met geselcteerde transporteurs bieden wij u een uitgebreide all-in pakketverzekering. Montage aan huis is ook mogelijk natuurlijk.

  > Zonnebanklampen in onze webshop
  > Overzicht assortiment
  > Alles over maten en UV van zonnebanklampen


Laatst bekeken

Mijn Account