x 

Cosmedico Brilliant Sun Plus XT 100W

-27% s_19.jpg
Artikel unieke code:  LT00082
MPN:  10152
Lamp van het eigen Alisun label. Werd af fabriek gemonteerd in Alisun en Eurosolar zonnebanken gemonteerd. Lengte 176cm. 1,0 % UVB.
Deze lamp is exact gelijk aan de Wolff Solarium Super Plus die wij nog steeds verkopen.
Verkoopprijs: € 9,45
Inclusief BTW
Basisprijs inclusief BTW€ 12,95
Verkoopprijs met korting:
Korting - € 3,50
Standaard prijs:

Cosmedico/Wolff lamp voorzien van het merk-label "Brilliant Sun XT"
Door ons wordt hiervoor de identieke en uit dezelfde fabriek afkomstige Wolff Solarium Super Plus 100W uitgeleverd.

  • Lengte 176cm
  • UV-sterkte code: 100-O-18/3.0
  • Is lange tijd de standaard lamp in nieuwe Alisun zonnebanken - en hemels geweest.

Natuurlijke, stralende teint het hele jaar door met de Brilliant Sun XT of de identieke Wollf Solarium Super Plus zonnebanklamp in combinatie met Alisun zonnebanken!
Het enige verschil zit hem in het label.

Ontdek de ultieme zonovergoten ervaring met de Wolff Solarium Super Plus/Brilliant Sun XT zonnebanklamp, perfect voor Alisun zonnebanken. Of je nu op zoek bent naar een gezonde gloed tijdens de donkere wintermaanden of gewoon wilt genieten van een ontspannen moment onder de zonnebank, de Brilliant Sun XT is de perfecte metgezel voor een prachtige, goudbruine tint.

Waarom kiezen voor de Brilliant Sun XT? Deze geavanceerde zonnebanklamp is doordrenkt met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat je huid de perfecte dosis UV-stralen ontvangt. Met een evenwichtige mix van UVA- en UVB-licht biedt de Brilliant Sun XT een gelijkmatige en langdurige bruining, terwijl de geïntegreerde huidverzorgingstechnologie zorgt voor hydratatie en bescherming.

In combinatie met Alisun zonnebanken wordt de Brilliant Sun XT jouw toegangspoort tot een luxueuze zonervaring. De lamp is naadloos geïntegreerd in het ontwerp van Alisun zonnebanken, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en effectieve bruiningssessie. Dankzij de slimme technologieën van Alisun wordt de bruiningstijd geoptimaliseerd, zodat je snel resultaat ziet zonder concessies te doen aan je huidgezondheid.

Belangrijkste kenmerken van de Brilliant Sun XT zonnebanklamp:

  • Evenwichtige mix van UVA- en UVB-licht voor een gelijkmatige bruining.
  • Geïntegreerde huidverzorgingstechnologie voor hydratatie en bescherming.
  • Speciaal geschikt voor toepassing in Alisun zonnebanken.
  • Geavanceerde technologieën voor een optimale en efficiënte bruiningssessie.

Investeer in de Brilliant Sun XT en geniet van een stralende, natuurlijke teint het hele jaar door. Koppel het met Alisun zonnebanken voor een ongeëvenaarde zonervaring. Ontdek de perfecte combinatie van technologie, comfort en schoonheid voor jouw ideale bruiningssessie!

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Showroom en afhalen in Rosmalen

Mijn Account