x 

Wolff Solarium Plus RED R 100W

Wolff Solarium Plus RED
Artikel unieke code:  LT00251
MPN:  32917
Roodlichttherapie (RLT) is een effectieve manier om bruiningsaresultaten te verbeteren met een diepere, gelijkmatigere bruining. De nieuwste collageen stimulerende rood-licht lamp voor zonnebanken.
Verkoopprijs: € 19,80
Inclusief BTW
Verkoopprijs met korting:
Korting
Standaard prijs:

Wolff, de uitvinder van de zonnebanklamp heeft nu ook een collageen aanmaak stimulerende lamp in het programma. Rood licht van een bepaalde frequentie heeft de eigenschap collageenaanmaak te simuleren. Meer colageen in de huid betekent minder rimpels.

Deze goed maar mild bruinende Wolff Solarium Plus RED is de nieuwste versie van fabrikant Wolff waarin o.a. het rode licht aanwezig is met deze golflengte.

UV-code: 100-R-28/2,9

Roodlichttherapie (RLT) is een effectieve manier om bruiningsresultaten te verbeteren door een diepere, gelijkmatigere bruining.
Het helpt je het meeste resultaat uit je tijd op de zonnebank te halen, omdat het de melanineproductie stimuleert. Hierdoor verbetert de huidstructuur, waardoor een diepere, langduriger bruining wordt bevorderd.
Het WOLFF productassortiment SOLARIUM RED en BELLARIUM RED biedt voordelen voor zowel de huid als het lichaam. Het belangrijkste voordeel voor de huid is om haar te helpen een optimale gezondheid en functioneren te bereiken
Afgezien van de vele gezondheids- en esthetische aspecten kan Roodlichttherapie voordelen hebben voor de huid maar ook voor uw lichaam algemene prestaties beïnvloeden en verbeteren.

De rode kleur van de afbeelding is niet echt en dient alleen om de aandacht te trekken. Alle zonnebanklampen zijn wit als ze uit zijn.
Wanneer deze lampen aan zijn zal de kleur van roze naar licht-roze veranderen naarmate de lamp warmer wordt.
Dit is normaal en doet niets af aan de werking.

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Showroom en afhalen in Rosmalen

Mijn Account